Poglobljena vsebina v reviji!

Specialnih 12: Na enem mestu vam ponujamo zbrane vse relevantne podatke o določeni temi, zato boste s prebiranjem naših revij prihranili čas in pridobili pomembne poslovne informacije, predvsem pa razširili obzorja.

Poglobljena vsebina v reviji!

Specialnih 12: Na enem mestu vam ponujamo zbrane vse relevantne podatke o določeni temi, zato boste s prebiranjem naših revij prihranili čas in pridobili pomembne poslovne informacije, predvsem pa razširili obzorja.

TURIZEM
vesna bizjak

Mladina in gore: na 35- tekmovanju slavila ekipa iz Medvod

Veste, kako se na nahrbtnik pravilno namesti cepin? Se znate z njim pravilno ustaviti? Kaj pa si nadeti plezalni pas, vpeti samovarovalni komplet in vplesti bičev vozel? Bi na fotografiji prepoznali Jalovec? Veste, kako na nočnem nebu poiščemo zvezdo severnico? Poznate alpinista Valentina Staniča? Veste, kako se imenuje najvišje priznanje Mladinske komisije PZS, kako nastanejo grbinasti travniki oz. kako prepoznati snežno slepoto?

Beri dalje »
KULINARIKA IN RECEPTI
vesna bizjak

7 idej, kako narediti “še boljšo” polento

Za polento velja, da dlje, ko jo kuhamo, boljša je. Seveda pa obstaja tudi instant različica, ki je kuhana v nekaj minutah. V vsakem primeru lahko polento postrežemo takoj, lahko jo ohladimo in postrežemo hladno ob npr. kakšni topli jedi na žlico, kot sta golaž ali brodet, ali pa s

Beri dalje »
KULINARIKA IN RECEPTI
vesna bizjak

Mlečni riž je lahko odlična sladica (tudi na dubajski način)

Mlečni riž je bil včasih pogosta večerja, lahko pa ga pripravimo tudi za sladico – namesto kuplhenega. Za mlečni riiž v osnoi potrebujemo le 2 sestavini: mleko in riž- Riž naj bo tak za rižote, kot npr. arborio, mleko pa je lahko poljubno, tudi rastlinsko. Riž denemo v hladno mleko

Beri dalje »

Najbolj brano iz kategorije

(Visited 17.514 times, 74 visits today)
Close