Poglobljena vsebina v reviji!

Specialnih 12: Na enem mestu vam ponujamo zbrane vse relevantne podatke o določeni temi, zato boste s prebiranjem naših revij prihranili čas in pridobili pomembne poslovne informacije, predvsem pa razširili obzorja.

Poglobljena vsebina v reviji!

Specialnih 12: Na enem mestu vam ponujamo zbrane vse relevantne podatke o določeni temi, zato boste s prebiranjem naših revij prihranili čas in pridobili pomembne poslovne informacije, predvsem pa razširili obzorja.

Ledena kava za vse okuse
inforia inforia

Ledena kava za vse okuse

Ledena kava kot vrhunec poletnega uživanja ima ogromno različic. Prileže se skozi ves dan ter nas poživi in ohladi hkrati. Tudi zjutraj je nadvse primerna, saj lahko tako združimo jutranje poživilo in zajtrk. Sladoled in smetana, ki ju dodamo v jutranjo kavo, naredita iz nje poln jutranji obrok. Pripravili smo

Beri dalje »
Nasveti
inforia inforia

Kvinoja – beljakovinska bomba, ki jo jedo tudi astronavti

Kvinoja je živilo, ki izhaja iz Južne Amerike. Je bogata z beljakovinami, ne vsebuje glutena in dobro vpliva na zdravje srca in mišic. Zaradi bogate vsebnosti škroba jo mnogi sicer zamenjujejo z žitarico, vendar to ni. Bila naj bi namreč v sorodu s špinačo, tako da lahko njene liste pripravimo

Beri dalje »
Nasveti
inforia inforia

Sardele na šavor

Sardele ‘na šavor’ so stara mornarska jed, saj so jo pripravljali ribiči in mornarji že v 14. stoletju. Tako pripravljene sardele so bile obstojnejše. Obstaja več različic priprave, navajamo eno izmed bolj priljubljenih.   Sestavine: * 0,75 kg svežih sardel * bela moka * oljčno olje * večja čebula *

Beri dalje »
Nasveti
inforia inforia

Kako shraniti borovnice, da ne splesnijo?

Mmm … borovnice. Le kdo jih ne mara? Iz njih lahko naredimo marmelado, različne sladice ali pa jih le preprosto posujemo s sladkorjem in pojemo. Tu je zato nekaj napotkov, kako jih pravilno shraniti, da ostanejo sveže in ne splesnijo. Sezona borovnic je letošnje leto sicer že mimo, a si

Beri dalje »
vesna bizjak

Mlade popečene bučke s parmezanom

Nove bučke se že dobijo – receptov za bučke imamo sicer na zalogi na pretek, a juhe iz bučke, polnjene bučke in ostalo pride na vrsto, ko bodo bučke že večje. Mlade bučke oz. t.i. baby zucchini pa so kot nalašč za hitro pripravo (lahko pa jih jeste tudi surove!),

Beri dalje »
inforia inforia

Japonski dresnik – nadloga v naravi, specialiteta v kuhinji

Japonski dresnik je invazivna tujerodna vrsta. Trajnica, ki zraste dva do tri metre visoko izvira iz Japonske in sodi med 100 najbolj invazivnih rastlin na svetu.   Tujerodne invazivne rastlinske vrste mnogokrat pridejo v naravo in tam izpodrivajo domorodne rastline, rušijo naravno ravnovesje, povzročajo gospodarsko škodo ali celo ogrožajo zdravje

Beri dalje »

Najbolj brano iz kategorije

(Visited 40.356 times, 131 visits today)
Close