Poglobljena vsebina v reviji!

Specialnih 12: Na enem mestu vam ponujamo zbrane vse relevantne podatke o določeni temi, zato boste s prebiranjem naših revij prihranili čas in pridobili pomembne poslovne informacije, predvsem pa razširili obzorja.

Poglobljena vsebina v reviji!

Specialnih 12: Na enem mestu vam ponujamo zbrane vse relevantne podatke o določeni temi, zato boste s prebiranjem naših revij prihranili čas in pridobili pomembne poslovne informacije, predvsem pa razširili obzorja.

Nasveti
inforia inforia

10 živil, ki izboljšujejo razpoloženje

Večina nas v stresnih časih za boljše razpoloženje poseže po tolažilni hrani, ki so običajno škrobna hrana in sladkarije. A raziskovalci pravijo, da nam takšna hrana lahko dolgoročno povzroči še več stresa. Namesto po sladkarijah in škrobnati hrani naslednjič zato raje poskusimo z živili, ki naše razpoloženje lahko dvignejo in

Beri dalje »
Domača malinova marmelada
Nasveti
inforia inforia

Domača malinova marmelada

Sestavine: 1 kg malin 1 zavitek želirnega sredstva sok 1 limone 300 – 400 g sladkorja Priprava: Maline operemo in očistimo. Stresemo jih v večjo nizko posodo in potresemo z želirnim sredstvom. Dobro premešamo. Dodamo sok ene limone in sladkor. Količino sladkorja prilagodimo po svojem okusu. Vse skupaj nato postavimo na

Beri dalje »
inforia inforia

Zdrav užitek: kurkumin ledeni napitek

Sestavine: skodelica mandljevega mleka 4 čajne žličke drobno naribane kurkume 2 čajni žlički fino mletega kokosovega sladkorja 1 čajna žlička fino naribanega ingverja 1 čajna žlička limoninega soka 2 ščepca kardamoma ščepec soli Priprava: Mleko penasto vmešajte, mu dodajte kurkumo, sladkor, ingver, limonin sok, kardamom in sol. Mešajte dokler se

Beri dalje »
Ješprenj v solati na 5 načinov
inforia inforia

Ješprenj v solati na 5 načinov

Poletje je čas solat in ješprenj ni samo za v enolončnico. V solati deluje osvežilno in prav dobro se razume s paradižnikom in drugo zelenjavo. 5 namigov za zdravo poletno malico. Za začetek pri vseh receptih velja isti postopek – ješprenj čez noč namočimo, naslednji dan skuhamo in ohladimo. 1.

Beri dalje »
vesna bizjak

Sezona jabolk: posegajmo po lokalnem sadju!

Slovenija ima enkratne pogoje za pridelavo resnično kakovostnih jabolk. Naša dežela je obdarjena z vrhunsko klimo in zemljo za pridelovanje jabolk. “Glede trdote in vsebnosti sladkorjev, ki zagotavljajo optimalno zrelost, so slovenska jabolka resnično nadpovprečna,” pravijo na MKGP, to pa potrjujejo tudi meritve kakovosti. “Naši sadjarji se trudijo, da so

Beri dalje »
Nasveti
inforia inforia

Ste vedeli, da lahko vlagamo tudi stročji fižol?

Stročji fižol je ne le zelo okusen, ampak tudi zelo zdrav. Najboljši je seveda svež z domačega vrta, kuhan kot priloga ali ohlajen v solati. Da pa bomo v njem lahko uživali tudi kasneje, ga lahko vložimo – kot kumarice! Kaj potrebujemo? 1,5 kg stročjega fižola skodelico svežega kopra 5

Beri dalje »

Najbolj brano iz kategorije

(Visited 40.419 times, 142 visits today)
Close