Poglobljena vsebina v reviji!

Specialnih 12: Na enem mestu vam ponujamo zbrane vse relevantne podatke o določeni temi, zato boste s prebiranjem naših revij prihranili čas in pridobili pomembne poslovne informacije, predvsem pa razširili obzorja.

Poglobljena vsebina v reviji!

Specialnih 12: Na enem mestu vam ponujamo zbrane vse relevantne podatke o določeni temi, zato boste s prebiranjem naših revij prihranili čas in pridobili pomembne poslovne informacije, predvsem pa razširili obzorja.

inforia inforia

Koprive v kuhinji in še kje

Za mnoge so koprive nadležen plevel, za poznavalce pa okusna hrana in zdravilno zelišče. Koprive vsebujejo vitamine A, B2, C in K1 ter železo, natrij, kalij, kalcij in druge minerale.   Listi kopriv so poraščeni z votlimi dlačicami, katerih ostri vrh ob dotiku prodre v kožo, kjer se zlomi in

Beri dalje »
inforia inforia

Oljčno olje in njegove neverjetne koristi

Oljčno olje starodavno zdravilo je neverjetno vsestransko in dobro za naše telo – tako navzven kot na znotraj! Res je, da ljudje živijo dlje v krajih, kjer se pretežno prehranjujejo s sredozemsko prehrano. Znanstveniki zato preučujejo prednosti olivnega olja. »Oljčno olje je mono nenasičena maščoba, bogata s polifenoli. In znano

Beri dalje »
inforia inforia

Recept: veganski borovničev sladoled

Borovničev sladoled iz domačih ali nabranih borovnic je nekaj najboljšega – prileže se za zajtrk, malico, kot posladek ali lahek večerni obrok. Zelo preprosto in vegansko! Sestavine: borovnice rastlinska smetana za stepanje Priprava: Zmiksamo borovnice (lahko uporabimo sekljalnik, blender ali karkoli podobnega. Dodamo rastlinsko smetano (približno polovično količino kot je

Beri dalje »
Nasveti
vesna bizjak

Kako zamrzniti poletno zelenjavo?

Shranjevanje zelenjave za mesece, ko je ne morete pridelati na vrtu, je ravno tako pomembno kot sama pridelava. S tem se izognete nakupovanju in – veste, kaj jeste!   Mnogi nutricionisti vedo povedati, da raje jedo zmrznjene pridelke kot pa stare, kupljene v konzervi ali uvožene od daleč. Hranila niso

Beri dalje »
inforia inforia

Bučke na 10 načinov

Imate doma obilje bučk, pa že ne veste več, kako bi jih pripravili? Zbrali smo nekaj najboljših idej.   1. Pečene bučke – lahko jih spečete v pečici, skupaj z drugo zelenjavo, ali pa same. Popečete jih lahko tudi v ponvi. K pečenim bučkam se odlično poda sir feta ali

Beri dalje »
vesna bizjak

Gamberi iz pečice – slastni in hrustljavi

Poleti veliko ljudem prija morska hrana, ribe in morski sadeži, školjke, škampi, kalamari, gamberi … Pripravljamo jih lahko na najrazličnejše načine ali jih dodajamo omakam, tudi na pizzo. Tokrat gamberi iz pečice!   Sestavine: gamberi (če imate zmrznjene jih predhodno odtajajte) oljčno olje začimbe po izbiri – priporočamo morsko sol,

Beri dalje »

Najbolj brano iz kategorije

(Visited 37.218 times, 122 visits today)
Close