Poglobljena vsebina v reviji!

Specialnih 12: Na enem mestu vam ponujamo zbrane vse relevantne podatke o določeni temi, zato boste s prebiranjem naših revij prihranili čas in pridobili pomembne poslovne informacije, predvsem pa razširili obzorja.

Poglobljena vsebina v reviji!

Specialnih 12: Na enem mestu vam ponujamo zbrane vse relevantne podatke o določeni temi, zato boste s prebiranjem naših revij prihranili čas in pridobili pomembne poslovne informacije, predvsem pa razširili obzorja.

inforia inforia

13 okusnih načinov za pripravo palačink po vsem svetu

Mmm, palačinke! Le kdo jih ne mara? Pri nas poznamo palačinke v slani in sladki izvedbi. Nekateri jih radi jedo gratinirane v pečici, spet drugi imajo najrajši preproste palačinke s čokoladnim namazom ali domačo marmelado. Narezane pa jih lahko uporabimo tudi kot dodatek v juhah. In kako jih jedo po

Beri dalje »
vesna bizjak

Kaj lahko skuhamo iz invazivnih tujerodnih rastlin?

V Ljubljani organizirajo brezplačne kulinarične delavnice, na katerih bodo pripravljali jedi iz invazivnih tujerodnih rastlin štrboncelj, topinambur in robinija. Kuharske delavnice, ki jih v okviru projekta Applause organizira Mestna občina Ljubljana (MOL) skupaj z Odsekom za prehrambeno kemijo Kemijskega inštituta in Biotehniškim izobraževalnim centrom Ljubljana, bodo potekale v KULT316 –

Beri dalje »
Okusen bučni kruh, kot nalašč za jesen
vesna bizjak

Okusen bučni kruh, kot nalašč za jesen

Na njivah (in v trgovinah) se bohotijo oranžne buče – muškatne, hokaido, maslene … Okusne buče lahko uporabimo v prilogah, kot glavno jed ali kot sladico. Tokrat smo iz hokaido buče pripravili bučni kruh! Sestavine: 1 skodelica bele moke ½ skodelice sladkorja 1 čajna žlička sode bikarbone 1 čajna žlička

Beri dalje »
vesna bizjak

Slivova pita po receptu naših babic

Slivova pita v tem času diši ne le po sladkem, ampak tudi po domačem dvorišču, kjer jo je babica postregla še toplo, pospremljeno s “Pazi, da se ne opečeš!”   Po receptu naših babic jo pripravimo takole … Sestavine: 3 skodelice sliv 1 in 1/4 skodelice moke 3/4  skodelice masla

Beri dalje »

Najbolj brano iz kategorije

(Visited 40.606 times, 108 visits today)
Close