Poglobljena vsebina v reviji!

Specialnih 12: Na enem mestu vam ponujamo zbrane vse relevantne podatke o določeni temi, zato boste s prebiranjem naših revij prihranili čas in pridobili pomembne poslovne informacije, predvsem pa razširili obzorja.

Poglobljena vsebina v reviji!

Specialnih 12: Na enem mestu vam ponujamo zbrane vse relevantne podatke o določeni temi, zato boste s prebiranjem naših revij prihranili čas in pridobili pomembne poslovne informacije, predvsem pa razširili obzorja.

Nasveti
inforia inforia

Ste vedeli, da lahko vlagamo tudi stročji fižol?

Stročji fižol je ne le zelo okusen, ampak tudi zelo zdrav. Najboljši je seveda svež z domačega vrta, kuhan kot priloga ali ohlajen v solati. Da pa bomo v njem lahko uživali tudi kasneje, ga lahko vložimo – kot kumarice! Kaj potrebujemo? 1,5 kg stročjega fižola skodelico svežega kopra 5

Beri dalje »
vesna bizjak

Norih 9 idej, kako porabiti in shraniti zelišča

Zelišča lahko popestrijo vsako jed. Če imate svoj zeliščni vrtiček, to ni težava, ko pa kupite cel šopek zelišč oz. da jih shranite tudi za čez zimo, je tu nekaj uporabnih in zanimivih idej. 1. Zeliščno maslo Zeliščno maslo v hladilniku ali zmrzovalniku lahko reši marsikakšno večerjo med tednom. Zdaj

Beri dalje »
slivova pita
inforia inforia

Slivova pita

Slivova pita – okus po domu! Sestavine:  3 skodelice sliv 1 in 1/4 skodelice moke 3/4  skodelice masla 1/4 skodelice ledene vode 1/2 žlice limoninega soka 1/2 skodelice in žlička sladkorja 1/2 žličke soli Priprava:  Za testo zmešamo moko, žličko sladkorja in žličko soli. Dodamo hladno maslo, narezano na kocke

Beri dalje »
5 odličnih idej kako uporabiti paradižnike
Nasveti
inforia inforia

5 odličnih idej kako uporabiti paradižnike

Poletje je odličen čas za paradižnike! To je čas, ko so najboljši – lepo rdeči, sočni in polni okusa. Obstaja več vrst paradižnikov, od majhnih, velikih, rdečih, rumenih in celo črnih. Vsak ima svoj značilen okus in osebnost in vsakega lahko uporabimo na različne načine. Poletje je pravi čas, da

Beri dalje »
Mlečne kumare
inforia inforia

Mlečne kumare

Sestavine: 3-4 solatne kumare 1 mlada čebula 1 dl kisle smetane 3 dl kislega mleka ali jogurta 1 čajna žlička soli 1 čajna žlička mlete rdeče paprike sveže mlet poper 1 čajna žlička kumine 1 strok česna Priprava: Čebulo olupimo in narežemo na tanke kolobarčke. Kumare očistimo, odrežemo vrhe in

Beri dalje »
Nasveti
inforia inforia

Katera omaka se prilega h kateri vrsti testenin?

Italijani so znani po svojih testeninah v številnih različicah, vključno z omakami. In zanje obstajajo jasna pravila. Po italijanskem okusu vsaka omaka ustreza samo eni določeni vrsti testenin. Katera omaka gre s katerimi testeninami? Tukaj je pregled za naslednjič, ko se lotite kuhanja. Špageti Vsi poznamo špagete s klasično bolognese

Beri dalje »

Najbolj brano iz kategorije

(Visited 37.225 times, 129 visits today)
Close