Poglobljena vsebina v reviji!

Specialnih 12: Na enem mestu vam ponujamo zbrane vse relevantne podatke o določeni temi, zato boste s prebiranjem naših revij prihranili čas in pridobili pomembne poslovne informacije, predvsem pa razširili obzorja.

Poglobljena vsebina v reviji!

Specialnih 12: Na enem mestu vam ponujamo zbrane vse relevantne podatke o določeni temi, zato boste s prebiranjem naših revij prihranili čas in pridobili pomembne poslovne informacije, predvsem pa razširili obzorja.

Nora ideja, kako pečen krompir začiniti po jesensko!
vesna bizjak

Nora ideja, kako pečen krompir začiniti po jesensko!

Krompir je slovenska stalnica, kar se tiče prilog. Okusen je na najrazličnejše načine, če vam posebej diši iz pečice, ga tokrat predstavljamo v jesenski različici! Sestavine krompir buča sol, poper česen, čebula oljčno olje in/ali maslo začimbe po izbiri po želji: parmezan Priprava Pred pečenjem svetujemo, da krompir, narezan na

Beri dalje »
Preprosti, a odlični jesenski piškoti
vesna bizjak

Preprosti, a odlični jesenski piškoti

Se tudi vam zdi, da je že čas za peko piškotov? Otroci bodo gotovo navdušeni, sploh, če jih popestrite z barvnimi bonboni, ki sladici vdihnejo jesenski ton – z malce igrivosti pa tudi tistega bučno-čarovniškega. Sestavine: 1 ¼ skodelice margarine (ali masla) 2 skodelici sladkorja 2 jajci 2 skodelici moke skodelica

Beri dalje »
Pirin kruh brez kvasa
inforia inforia

Pirin kruh brez kvasa

Sestavine: približno 300 g pirine polnovredne moke 1 dl mineralne vode približno 150 ml navadnega jogurta (lahko tudi kefir) 2 žlički sode bikarbone 1-2 žlici olivnega olja začimbe po želji malo soli semenke ali suho sadje po želji (laneno seme, sončnično, sezam …) Priprava: Vse sestavine skupaj zmešamo v posodi,

Beri dalje »
vesna bizjak

Slastna jesenska sladica: pečene hruške z ekstra trikom!

Pečene hruške so zelo podobne pečenim jabolkom, a so na jedilniku mnogo bolj poredko, po mnenju mnogih sladokuscev, neupravičeno. Tokrat smo jih malce “začinili” – ekstra trik za sladico, ki si jo boste zaželeli še enkrat za večerjo ali kar takoj. Sestavine: 2 hruški (oz. vsaj eno veliko za 2

Beri dalje »
inforia inforia

13 okusnih načinov za pripravo palačink po vsem svetu

Mmm, palačinke! Le kdo jih ne mara? Pri nas poznamo palačinke v slani in sladki izvedbi. Nekateri jih radi jedo gratinirane v pečici, spet drugi imajo najrajši preproste palačinke s čokoladnim namazom ali domačo marmelado. Narezane pa jih lahko uporabimo tudi kot dodatek v juhah. In kako jih jedo po

Beri dalje »

Najbolj brano iz kategorije

(Visited 37.231 times, 135 visits today)
Close