Poglobljena vsebina v reviji!

Specialnih 12: Na enem mestu vam ponujamo zbrane vse relevantne podatke o določeni temi, zato boste s prebiranjem naših revij prihranili čas in pridobili pomembne poslovne informacije, predvsem pa razširili obzorja.

Poglobljena vsebina v reviji!

Specialnih 12: Na enem mestu vam ponujamo zbrane vse relevantne podatke o določeni temi, zato boste s prebiranjem naših revij prihranili čas in pridobili pomembne poslovne informacije, predvsem pa razširili obzorja.

Kako uporabiti fižol (iz konzerve), da bo zdrav in okusen?
inforia inforia

Kako uporabiti fižol (iz konzerve), da bo zdrav in okusen?

Se vam je nabralo nekaj konzerv fižola? Ali pa le želite v obroke vnesti čimveč zdravih lokalnih stročnic? Poleg zelja je fižol naša tradicionalna, zdrava, lokalna sezonska hrana. Poiskali smo nekaj idej, ki bodo prišle prav v postnem času.  1. Fižolova enolončnica Preprosta, hitro pripravljena jed, ki je zelo okusna,

Beri dalje »
vesna bizjak

“Zendvič” – zdrav veganski sendvič za zen malico

Zendvič – kaj je pa to, smo se zatipkali? Ne … Po sendviču ponavadi posežemo, k želimo nekaj pojesti na hitro – ali pa je preprosto ena taka fina malica, da se ne najemo preobilnega obroka, nasiti pa nas toliko, da lahko počakamo do kosila ali večerje. Tokrat smo sendvič

Beri dalje »
Črna ali mrtvaška trobenta - goba za začimbo marsikatere jedi
vesna bizjak

Črna ali mrtvaška trobenta – goba za začimbo marsikatere jedi

Gobe z zloveščim imenom črna ali mrtvaška trobenta (Craterellus cornucopioides) niso najbolj privlačnega videza, a so presenetljivo okusne! Nanje ne boste naleteli prav pogosto, toda, ko odkrijete rastišče, se jih boste lahko preobjedli. Rastejo namreč v skupinah, podobno kot štorovke. Lahko prepoznavne Lijakasto oblikovane gobe s koničastim betom imajo gladko

Beri dalje »
Tradicionalni slovenski zajtrk bo letos v drugačni obliki
vesna bizjak

Tradicionalni slovenski zajtrk bo letos v drugačni obliki

Tudi letos bomo na tretji petek v novembru (20. 11.) obeležili dan slovenske hrane. Na ta dan po vsej Sloveniji poteka Tradicionalni slovenski zajtrk (TSZ), ki bo letos jubilejni, že deseti po vrsti. Njegova izvedba bo zaradi epidemije covid-19 letos drugačna. Glede na nepredvidljive razmere se letošnji TSZ ne bo

Beri dalje »
Najbolj kremna zelenjavna rižota
vesna bizjak

Najbolj kremna zelenjavna rižota

Zelenjavna rižota je jed, ki jo lahko jemo samostojno, kot prilogo, hladno kot solato, če jo kaj ostane, pa jo enostavno pogrejemo (prepražimo ali pa spečemo, ji dodamo jajca… ). Skratka, zelo uporabna je. Pa še eno super lastnost ima: naredimo jo lahko iz poljubne zelenjave! Tokrat smo izbrali zelenjavo,

Beri dalje »
vesna bizjak

Nora ideja, kako porabiti kislo zelje in klobaso

Ste letos že imeli na jedilniku kislo zelje in pečenico ali krvavico? Tudi če še ne, tale ideja vam bo tekom zime gotovo prišla prav. Pa še otrokom bo všeč! Sestavine: kislo zelje, že prepraženo klobasa, pečenica ali krvavica (lahko kuhana, še bolje pa zapečena) čebula kisla smetana ali sir

Beri dalje »

Najbolj brano iz kategorije

(Visited 37.235 times, 139 visits today)
Close