Poglobljena vsebina v reviji!

Specialnih 12: Na enem mestu vam ponujamo zbrane vse relevantne podatke o določeni temi, zato boste s prebiranjem naših revij prihranili čas in pridobili pomembne poslovne informacije, predvsem pa razširili obzorja.

Poglobljena vsebina v reviji!

Specialnih 12: Na enem mestu vam ponujamo zbrane vse relevantne podatke o določeni temi, zato boste s prebiranjem naših revij prihranili čas in pridobili pomembne poslovne informacije, predvsem pa razširili obzorja.

vesna bizjak

Alternative nezdravim prigrizkom: kaj jesti namesto čipsa?

Bi ves čas nekaj grickali, hkrati pa želite jesti zdravo? Se trudite s kuhanjem kosila in večerje, otroci pa vmes pojedo vse sladke in slane prigrizke? Ste si po večerji že umili zobe, pa bi vseeno še nekaj prigriznili, ampak …  Ne mislite, da se to dogaja le vam. Zato

Beri dalje »
8 načinov, kako uporabiti brstični ohrovt
inforia inforia

8 načinov, kako uporabiti brstični ohrovt

Brstični ohrovt je eno od naših lokalnih zimskih super živil. Da ne bo vedno na jedilniku kislo zelje in ker je brstičnega ohrovta trenutno kar v izobilju, smo zbrali nekaj idej, kako ga uporabiti v kuhinji. 1. Juha iz brtičnega ohrovta – naredite jo podobno kot iz sladkega zelja. Lahko

Beri dalje »
vesna bizjak

Noro preprost trik za ekstra mehke in okusne puranje zrezke

Puranje meso ima svojo specifiko, svoje prednosti in svoje slabosti. Kdor ga uživa oz. pripravlja, pa ve, da je kaj hitro lahko ob kosilu označeno za “pusto”, “brez okusa” in “suho”.  Kako poskrbimo, da ne bomo nikoli več slišali takih pripomb? Z najbolj preprostim trikom – sestavino, ki jo ima

Beri dalje »
inforia inforia

5 top namigov, kako pripraviti kislo zelje

Kislo zelje je pri nas zimska stalnica. In zakaj tudi ne – je pravo slovensko super živilo, obilo ga je na voljo, je cenovno ugodno in, seveda, nadvse okusno. Ponavadi ga pripravljamo v kombinaciji s klobaso in žganci ali v juhi, tokrat pa smo poiskali malo drugačne načine, kako uporabiti

Beri dalje »
Sušenje sadja tudi v hladnejših mesecih
vesna bizjak

Sušenje sadja tudi v hladnejših mesecih

Sušenje je eden izmed najbolj naravnih postopkov shranjevanja živil, saj na ta način ohranijo veliko koristnih sestavin. Nekoč so pridelke sušili v peči ali v posebnih sušilnicah, danes pa so na voljo tudi manjši in cenovno dostopni namizni sušilniki. Živila za sušenje so v naravi na voljo vse od pomladi

Beri dalje »
inforia inforia

Kakijev posladek za prste obliznit!

Živo oranžna kakijeva sladica je kot naročena za jesenske dni. Priprava vzame zgolj minutko ali dve. Kakije vzamemo iz lupine in jih zmiskamo s paličnim mešalnikom. Na osebo vzamemo dva kakija. Kakije postavimo v hladilnik, da se dobro ohladijo. Ko so dovolj hladni in ko je čas za sladico, posebej

Beri dalje »

Najbolj brano iz kategorije

(Visited 37.236 times, 140 visits today)
Close