Poglobljena vsebina v reviji!

Specialnih 12: Na enem mestu vam ponujamo zbrane vse relevantne podatke o določeni temi, zato boste s prebiranjem naših revij prihranili čas in pridobili pomembne poslovne informacije, predvsem pa razširili obzorja.

Poglobljena vsebina v reviji!

Specialnih 12: Na enem mestu vam ponujamo zbrane vse relevantne podatke o določeni temi, zato boste s prebiranjem naših revij prihranili čas in pridobili pomembne poslovne informacije, predvsem pa razširili obzorja.

vesna bizjak

Nora ideja, kako porabiti sarme

Sarme skoraj ne morejo ostati, se strinjate? A, včasih se znajdemo v malce zagate, ko jih ostane – premalo. Npr, ostale so nam tri sarme, mi smo pa štirje. Zato smo se spomnili super ideje, kako v tem primeru sarme mal spremeniti, nadgraditi in dopolniti. S krompirjem! Da pa ne

Beri dalje »
vesna bizjak

Čas je za sarme!

Sarme so že “od nekdaj” ena najbolj priljubljenih jedi na prvi dan novega leta, ponavadi pa tudi na naslednji. Nekateri prisegajo nanje zgolj iz tradicije, drugi iz praktičnih razlogov, saj se jih lahko pripravi v naprej, pogrete pa so le še boljše, tretji zato, ker jim jih naredi mama, nekateri

Beri dalje »
vesna bizjak

Kako pripraviti in kako izboljšati nadev za piščanca?

Nadevan ali po domače filan piščanec je, lahko bi rekli, naša različica purana – pogosto je to najbolj praznična jed, veliko družin jo pripravi prav za silvestrovo. Receptov za najboljšo filo je toliko, kot je gospodinj, vseeno je tu osnovni recept za tiste, ki se boste tega projekta lotili prvič.

Beri dalje »
vesna bizjak

‘Filana’ jajca po starem receptu in ideje, kako jih popestriti

Filana oz nadevana (tudi polnjena) jajca so pogosta praznična hladna predjed. Za pripravo niso zahtevna – še najtežji del recepta je po mnenju mnogih lupljenje jajc. Sestavine za star recept: jajca majoneza kisle kumarice kapre gorčica Priprava: Jajca trdo skuhamo (približno 10 minut), ohladimo, olupimo in prerežemo na polovice. Izdolbemo

Beri dalje »
vesna bizjak

FOTO: 10 idej za polnjen pečen krompir

Za krompir lahko z gotovostjo rečemo, da je najbolj priljubljena priloga v Sloveniji. Ko zmanjka idej, kako ga pripraviti ali ko želimo malo bolj slavnostno prilogo, je odlična ideja polnjen pečen krompir iz pečice. Potrebujemo pa velik krompir! Sestavine za osnovni recept: večji, debelejši krompir (1/2 na osebo ali 1

Beri dalje »
inforia inforia

FOTO: 12 idej, kako muffine odeti v praznično podobo

Muffini so sladica, ki je enostavna in hitra za pripravo, videti pa so lahko zelo luštno, če jih spremenimo v cupcakes kolačke s pomočjo krem ali jih okrasimo.  Sestavine za osnovni recept: 220 g večnamenske moke žličko pecilnega praška žličko sode bikarbone 1/2 žličke soli 115 g masla (zmehčanega) 150

Beri dalje »

Najbolj brano iz kategorije

(Visited 37.242 times, 126 visits today)
Close