Poglobljena vsebina v reviji!

Specialnih 12: Na enem mestu vam ponujamo zbrane vse relevantne podatke o določeni temi, zato boste s prebiranjem naših revij prihranili čas in pridobili pomembne poslovne informacije, predvsem pa razširili obzorja.

Poglobljena vsebina v reviji!

Specialnih 12: Na enem mestu vam ponujamo zbrane vse relevantne podatke o določeni temi, zato boste s prebiranjem naših revij prihranili čas in pridobili pomembne poslovne informacije, predvsem pa razširili obzorja.

vesna bizjak

Flancati – pustna sladica brez marmelade

Flancate smo včasih za pusta jedli dvakrat. Doma kvašene, ko smo šli na obisk pa smo za “pusta hrusta” dobili na mizo krhke flancate (ali kroštule), ki so se kar stopili v ustih. Tokrat recept za slednje – tiste z vinom. Sestavine: 140 g moke 2 rumenjaka 20 g masla

Beri dalje »
vesna bizjak

Miške po receptu naših babic

Miške so priljubljena pustna sladica, marsikdo jih pripravi raje kot krofe, saj je recept bolj enostaven. Danes miške delamo večinoma z jogurtom in pecilnim praškom ali pa skuto, včasih pa so bile miške iz kvašenega testa. Pust se bliža, sladica je slastna tudi že kak teden prej … Poiskali smo

Beri dalje »
vesna bizjak

Karamelizirana čebula

Karamelizirana čebula je še slastenjša od prepražene, odlično se poda v popularne burgerje, popestri marsikatero jed, če pa čebulo karameliziramo v polovičkah je idealnega videza za prilogo, tudi k nedeljskemu kosilu.  Sestavine (za 2-4 osebe): 2 srednje veliki čebuli – olupljeni in prerezani na pol 4 žlice oljčnega olja ali

Beri dalje »
inforiadesign

Zimska zelenjava iz pečice

Za prilogo, ki kar poka od zdravja, ali pa za samostojno večerjo tokrat recept za pečeno zelenjavo, ki se lahko pozimi odlično kosa s poletno iz bučk, paprike, jajčevcev …  Korenine večina uporablja bolj za juhe in enolončnice, a ta jed vas bo prepričala z barvitostjo in okusom.  Pladenj pečene

Beri dalje »
vesna bizjak

Recept: Krompirjevi oblački ali krompir na način vojvodinje

Krompirjevi oblački so lahko slasten prigrizek – odlično pa se obnesejo kot bolj gurmanska priloga namesto pireja. Sestavine: pire krompir (okoli 400 g) 2 jajci sir po želji: popečena slanina, parmezan, peteršilj, drobnjak … sol in poper ter začimbe po želji Priprava: V skledo denite nariban sir in vse, kar

Beri dalje »

Najbolj brano iz kategorije

(Visited 37.242 times, 126 visits today)
Close