Poglobljena vsebina v reviji!

Specialnih 12: Na enem mestu vam ponujamo zbrane vse relevantne podatke o določeni temi, zato boste s prebiranjem naših revij prihranili čas in pridobili pomembne poslovne informacije, predvsem pa razširili obzorja.

Poglobljena vsebina v reviji!

Specialnih 12: Na enem mestu vam ponujamo zbrane vse relevantne podatke o določeni temi, zato boste s prebiranjem naših revij prihranili čas in pridobili pomembne poslovne informacije, predvsem pa razširili obzorja.

vesna bizjak

Nora ideja za polpete, ki ne potrebujejo priloge

Ste kdaj pomislili, da bi pripravili polpete, ki priloge ne potrebujejo – saj jo že vsebujejo? Pa ne govorimo o drobtinah, temveč o krompirju! Sestavine: mleto meso (idealno že narejeno, lahko porabite tudi kakšno drugo meso, ki ga predhodno sesekljate) čebula krompir gobe jajce ali 2 maščoba začimbe (priporočamo timijan

Beri dalje »
vesna bizjak

Slovenija in Hrvaška skupaj v nacionalno zaščito »Istrski med/Istarski med«

Slovenija in Hrvaška bosta na Evropsko komisijo poslali skupno vlogo za registracijo Istrskega medu/Istarskog meda pri Evropski komisiji. Prehodna nacionalna zaščita tako pomeni, da je ime Istrski med/Istarski med zaščiteno samo na območju Slovenije in Hrvaške, dokler ga ne registrira Evropska komisija. Po registraciji pri Evropski komisiji bo ime Istrski

Beri dalje »
vesna bizjak

Krofe so včasih polnili z gobami ali skuto

Počasi se približuje pustni čas in morda ne bo odveč, če se spomnimo na najbolj značilno sladico tega obdobja leta – krofe. Tudi danes bi jih med vsemi pustnimi jedmi verjetno najtežje pogrešali to ocvrto pecivo iz kvašenega testa. Krofe različnih vrst sicer poznajo po vsem svetu. Njihov nastanek sega

Beri dalje »
vesna bizjak

Datlji – vse bolj pogosta sestavina zdravih sladic

Datlji, sveži ali posušeni, so vedno dobrodošel posladek. Izmed več kot sto petdesetih vrst so najbolj iskani datlji anbara, zelo dobri pa so še ajwa, halwa, salabi, barnie in mabroum. Datlji so zelo hranljivi saj ima sto gramov kar 1146 kJ energijske vrednosti. Vsebujejo okoli sedemdeset odstotkov ogljikovih hidratov, beljakovine,

Beri dalje »
vesna bizjak

Goriški radič sredi zime razvaja z okusom in lepoto

Vipavska dolina, ki so jo že pred stoletji imenovali tudi rajski vrt, slovi po odličnih vrtninah. Goriški radič je med vsemi vrtninami nekaj posebnega. Pridelovalci ga z vso skrbjo in znanjem, ki se že poldrugo stoletje prenaša iz roda v rod, pripeljejo do zrelosti sredi zime. Čudovito lepe rdeče glavice

Beri dalje »
inforiadesign

Pustni krofi, s katerimi ne morete zgrešiti

Krofi so skoraj obvezna pustna jed.  Če radi pečete, smo za vas poiskali recept za pustne krofe od Slovenske turistične organizacije, ki vam bo zagotovo uspel. Sestavine: 60 dag bele moke 1 žlička soli 5 rumenjakov  dag sladkorja 8 dag surovega masla 3 dag kvasa 2-3 dl mleka 1 žlica

Beri dalje »

Najbolj brano iz kategorije

(Visited 37.242 times, 126 visits today)
Close