Poglobljena vsebina v reviji!

Specialnih 12: Na enem mestu vam ponujamo zbrane vse relevantne podatke o določeni temi, zato boste s prebiranjem naših revij prihranili čas in pridobili pomembne poslovne informacije, predvsem pa razširili obzorja.

Poglobljena vsebina v reviji!

Specialnih 12: Na enem mestu vam ponujamo zbrane vse relevantne podatke o določeni temi, zato boste s prebiranjem naših revij prihranili čas in pridobili pomembne poslovne informacije, predvsem pa razširili obzorja.

eko dom
vesna bizjak

Čas za pripravo ozimnice: Kako najlažje steriliziramo kozarce?

Priprava domače marmelade, ajvarja in vložene zelenjave ni težka, zahteva pa sterilizacijo kozarcev, v katere našo ozimnico shranimo. Kako najenostavneje steriliziramo kozarce? Prvi korak do brezhibne čistoče je, da so kozarci celi in brez poškodb – ter seveda pomiti. Drugi korak opravimo z alkoholnim kisom. Zmešamo 70 % kisa in

Beri dalje »
recept
vesna bizjak

Namesto prosene kaše – zdrave prosene palačinke!

V Sloveniji je bila prosena kaša vsakdanja jed vsaj pet stoletij od srednjega veka dalje, če pa vam ta ne diši najbolj, lahko proso, ki velja za zelo zdravo žito, uporabite namesto bele moke za pripravo palačink, denimo. Lahko ga zmeljete sami ali pa kupite proseno moko. Sestavine: 125 g

Beri dalje »
recept
vesna bizjak

Domač jabolčni kis po receptu naših babic

Jabolčni kis je naraven izdelek, ki ima številne koristi. Najboljši možen je domač iz domačih jabolk! Povprašali smo naokoli in pripravili enostaven recept za domačo pripravo jabolčnega kisa. Zanj lahko uporabimo cela jabolka ali pa le ostanke, pomembno pa je, da so jabolka brez pesticidov. Sestavine: 7 jabolk voda (prevreta)

Beri dalje »

Najbolj brano iz kategorije

(Visited 37.214 times, 118 visits today)
Close